Wil jij meer uit jouw klusbedrijf halen?

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf ondersteunt jou als ZZP'er in de bouw (elektricien, schilder, installateur, loodgieter, stucadoor, timmerman of allround vakman)
om meer rendement uit jouw eigen klusbedrijf te halen.
Onze bewezen formule vormt de basis voor trainingen en coaching om jou als ZZP'er in de bouw verder te helpen. Zo begin jij je eigen klusbedrijf als
zelfstandig ondernemer in de bouw.

Wil jij ook meer uit jouw klusbedrijf halen?

Een gevulde agenda met leuke opdrachten

Met meer zekerheid ondernemen?

Als ZZP'er met een eigen klusbedrijf is het een uitdaging om altijd werk te hebben. Je laten inhuren als onderaannemer is makkelijk, maar niet zonder risco. Je wilt het liefst niet afhankelijk zijn van grote opdrachtgevers, aan lange betalingstermijnen vastzitten en weinig zekerheid hebben.

Als elektricien, schilder, installateur, loodgieter, stucadoor, timmerman of allround vakman met een eigen bedrijf wil jij graag zelfstandig geld verdienen met leuke klussen van goed betalende particuliere klanten. De markt van particuliere huizenbezitters biedt veel mogelijkheden en zekerheid. Wel moet je weten hoe je wegblijft bij prijsvechters.

Hoe vul jij je agenda met goed betaalde opdrachten bij particulieren?

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij vele ZZP'ers in de bouw geholpen aan een gevulde agenda met opdrachten die zij het liefst doen.

Ons doel is om jou als zelfstandig ondernemer de rust, het vertrouwen en het plezier te geven. Zo kun jij met jouw twee rechterhanden, een goed en stabiel inkomen opbouwen, in goede en mindere tijden.

Met jouw twee rechterhanden een goed belegde boterham verdienen?

Als elektricien, schilder, installateur, loodgieter, stucadoor, timmerman of allround vakman wil jij het liefst klussen uitvoeren bij jouw klanten. Naast het uitvoeren van klussen, gaat er ook veel tijd zitten in zaken als de boekhouding, administratie, marketing en jezelf op de kaart zetten. Allemaal dingen waar je het liefst weinig tijd aan besteedt, maar die wel heel belangrijk zijn in het ondernemerschap. Wij helpen je graag om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het bureauwerk, zodat jij zoveel mogelijk aan de slag kunt met jouw klusbedrijf. Wil je weten hoe? 

Drink eens een kop koffie met onze coach en vraag wat hij voor jou kan betekenen!

Wat wij bieden

Het inschakelen van onze coach kent de volgende voordelen:

  

Ontvang beschikbare aanvragen van ons

Wij hebben een groot aantal beschikbare klusaanvragen van particuliere klanten voor jou klaar staan.

  

Zet jezelf goed in de markt

Wij laten jou zien hoe jij jouw klusbedrijf goed in de markt kan zetten zodat particuliere klanten jou kunnen vinden voor de opdrachten die jij het liefste doet.

  

Bouw jouw eigen particuliere klantenkring op

Dankzij de ondersteuning van Meer-uit-mijn-Klusbedrijf krijg je handvatten waarmee jij een eigen particuliere klantenkring opbouwt en wegblijft van prijsvechters.

  

Werf de juiste opdrachten bij goed betalende klanten

Onze coach geeft jou meer inzicht en handvatten om offertes te maken voor goed betalende klanten. Eenmaal aan tafel weet jij hoe je de klant doeltreffend beïnvloed om de handtekening te zetten onder jouw offerte. Jij bent zeker niet de goedkoopste!

  

Altijd inzicht in de administratie

Met een handige tool geeft onze coach jou meer inzicht en kennis in jouw actuele resultaten om zoveel mogelijk betaalde uren te realiseren.

  

Vakman én ondernemer in de particuliere markt

Jij bent een vakman en ZZP'er. Onze coach helpt jou bij het ontwikkelen van jouw ondernemerskwaliteiten om nog succesvoller te kunnen ondernemen met jouw eigen klusbedrijf in de particuliere markt. Jij wordt een echte zelfstandig ondernemer.

                     

                                                       Wil je meer weten? Dowload hier onze folder!

Word gecoacht voor een halfjaar

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in het ondersteunen en coachen van ZZP'ers in de bouw naar succesvol ondernemerschap met een eigen klusbedrijf. Wij kijken met een onafhankelijke blik naar jouw bedrijfsvoering. Samen met jou gaan we ontdekken hoe jij meer uit jouw klusbedrijf kan halen. Gedurende een halfjaar gaan wij jou coachen en trainen.

Ons stappenplan:

1.    Kennismakingsgesprek - vrijblijvend

2.   Inventariseren van de bestaande onderneming

3.   Bieden van een maatwerk coachingstraject

4.   Evaluatie na een half jaar

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf; onderdeel van Het KlusHuis

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf is samen met De Klussenier onderdeel van Het KlusHuis Nederland BV. De Klussenier is een beproefde Job Franchiseformule met een bewezen merkwaarde en een grote naamsbekendheid in Nederland en België. Dit zorgt ervoor dat klanten een Klussenier snel kunnen vinden als een veelzijdig en betrouwbaar vakman. 

Meer-uit-mijn-Klusbedrijf geeft reeds bestaande ZZP'ers in de bouw de mogelijkheid om hun ondernemerschap te ontwikkelen. De bewezen succesvolle franchiseformule De Klussenier vormt de basis voor het trainen en coachen van vaklieden met twee rechterhanden tot zelfstandig ondernemer in de klusbranche.

Na een half jaar coaching kun jij de keuze maken om zefstandig verder te gaan óf om als zelfstandig Klussenier door te gaan. Als Klussenier kun je nog meer profiteren van het merk De Klussenier, maar die keuze is natuurlijk aan jou.

Kom in contact met Meer-uit-mijn-Klusbedrijf

Gratis folder ontvangen? Vul het formulier in en download onze folder met alle informatie.

 
Download gratis de folder  

 
Loading...